top of page

GVCSBARMER Group

Public·13 members

Nikola YersNikola Yers
Nikola Yers

Mən son vaxtlar internetdə müxtəlif xidmətlərin məxfilik

Axşamınız xeyir, əziz forum sakinləri! Mən son vaxtlar internetdə müxtəlif xidmətlərin məxfilik siyasətlərini öyrənirəm. Bəzən elə olur ki, sayt çox gözəl dizayna malikdir, amma istifadəçi məlumatlarının necə qorunduğu barədə heç bir məlumat yoxdur. Bu mənim üçün böyük sual işarəsidir. Sizcə, Azərbaycanda həm estetik baxımdan cəlbedici, həm də məxfilik məsələlərinə ciddi yanaşan platformalar hansılardır? Maraqlı təklifləriniz varsa, eşitməkdən məmnun olaram.

3 Views
Lilit Relis
2 days ago

Dostlar, mən çox həvəskar bir internet gəzginisiyəm. Deyə bilərsiniz ki, bu mənim hobbidir. Hər axşam, ailə işləri qurtarandan sonra oturub müxtəlif platformaları araşdırıram. Kimisi maraqlıdır, kimisi yox, amma bu dəfə rastlaşdığım məkan həqiqətən özəl idi. Məncə, onu belə ifadə etmək daha doğru olar — bu, gündəlik həyatın içindən çıxmış, amma üzərinə incəliklə işlənmiş bir məhsuldur. Söhbət ünvanından gedir. Bura daxil olanda anlayırsan ki, burda çalışan insanlar həqiqətən öz işlərini sevirlər. Hər detal, hər yazı, hər keçid düyməsi elə yerləşdirilib ki, sanki sənin üçün fərdi hazırlanıb. Bu sayt mənə hər dəfə bir az daha çox şey öyrədir.

Members

• Nikola YersNikola Yers
    Nikola Yers
  • Костя Кривошея
    Костя Кривошея
  • jackm5736jackm5736
    jackm5736
  • Kyky123
    Kyky123
  • Ravi Jaipal
    Ravi Jaipal
    Has taken part in vani utsav